KATE Nova Gorica

Pišemo vam zaradi tečaja, katerega smo se včeraj udeležili z ekipo Kabelske televizije Nova Gorica.

Moramo vam priznati, da smo se naučili veliko novega in neizmerno zabavali. Zelo bi radi pohvalili učitelja praktičnega pouka, kateri nas je naučil in demostriral stvari, za katere smo se zanimali.

Sporocite instruktorju, da nam bo naslednjič uspelo odpreti blazilec padca :)  

 

Lep pozdrav

KATE Nova Gorica

Mobitel d.d.

Podjetje Mobitel d. d. že več let sodeluje z podjetjem Anthron na področju usposabljanja sodelavcev za delo na višini. Prepričali smo se, da naši inženirji pridobijo konkretno in obširno znanje, ki ga lahko takoj implementirajo pri nadaljnjem delu. Njihovo ustrezno usposabljanje za delo na višini je zato poglobljeno in celovito, kar je za področje telekomunikacij kot eno od najhitreje razvijajočih se panog, izrednega pomena.

Izvedba usposabljanja v podjetju Anthron je prilagodljiva, s posluhom za potrebe in želje udeležencev, zato bomo še naprej z veseljem sodelovali!

Agencija za pošto in elektronske komunikacije RS

Zadovoljni smo s ponujenimi tečaji Anthrona-a za delo na višini. Izpostavili pa bi odličen praktični del tečaja na poligonu v Izoli, kjer smo učno snov s predavanj tudi dejansko uporabili.

T2 d.o.o.

Nesreča nikoli ne počiva. V družbi T-2 d.o.o. se tega še posebej zavedamo, zato smo ekipi sodelavcev, ki se ukvarja z gradnjo UMTS baznih postaj na višini z vso odgovornostjo do njih in do njihovega nevarnega dela omogočili izobraževanje, ki je obsegalo teoretični del s področja o varnosti in zdravju pri delu za uporabo osebne in splošne varovalne opreme in praktični preizkus na primeru plezanja na jeklene konstrukcije. S tečajem smo kot ekipa bili zelo zadovoljni saj so vsi inštruktorji ves čas predavanja bili korektni in profesionalni. Znanje in certifikat, ki si ga je ekipa pridobila na izobraževanju jim bo v prihodnje služilo kot osnova, da bodo svoje delo še naprej izvajali varno zase in za svoje sodelavce znotraj ekipe. Aleš Gobec, dipl. inž el. tk, Vodja omrežnih tehnikov, T-2 d.o.o.

Santera d.o.o.

Ozaveščeni delavci, kvalitetna in ustrezna varovalna oprema ter primeren nivo znanja so pogoj za varno izvajanje del na višini. Za nasvete o varovalni opremi primerni za našo dejavnost, za dobave opreme in za ustrezno izobraževanja s tega področja, se zanesemo na strokovnost in izkušnje strokovnjakov iz podjetja Anthron. Z opremo, izobraževanji in ne nazadnje, z njihovim profesionalnim odnosom do strank, smo res zadovoljni in to z veseljem tudi povemo.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo piškotkov? Beri naprej ...